en del af clecoconsult

cleco.dk er mødestedet for rengøringsbranchen. Her mødes folk og veksler erfaringer, indhenter ny viden, networker samt overvåger udbud.

Besøg cleco.dk og deltag i debatten

clebiz er et effektivt salgsværktøj til kalkulation, tilbudsberegning, kundehåndtering af tilbud, kontakter og salg til rengøringsbranchen.

Opret gratis konto

clemata er et system som hjælper dig med at håndtere; medarbejderplanlægning, opgaver, ferie/fravær, timeantal, kunder, løn m.m.

Book gratis demoChat med os

Åben chat

Alle hverdage kl. 9 til 12

Kig med, mens vi

Fjernstyrer

og taler i telefonen med dig.

Dowload til Mac eller Windows

Mail til os

support@clecoconsult.dk

Vi svarer indenfor 24 timer

clematas værktøjskasse er skræddersyet til dig.

Travlhed og mangel på overblik & planlægning i dagligdagen har skabt et stort behov for et værktøj som kan løse dine udfordringer.

Clemata tilbyder en gratis 360 graders løsning.

Medarbejderstyring

Optimal medarbejderstyring er essentiel for enhver rengøringsvirksomhed. clemata giver dig 100 % styr på dine medarbejdere, deres arbejdstider, opgaver, fravær og arbejdstimer. Du får med andre ord det totale overblik over såvel din virksomheds kapacitet som lønsomheden i den enkelte medarbejder og de pågældende opgaver.

Opgaveplanlægning

Rengøringskalenderen gør arbejds- og opgaveplanlægning intuitivt og simpelt. Opret, redigér og afmeld rengøringsopgaver. Tilføj evt. merpersonale. Se og print medarbejderskemaer og se individuelle og/eller samlede timeoversigter. I Rengøringskalenderen får du det totale overblik – og ganske enkelt styr på det hele.

Kundehåndtering

Med Kundehåndtering i clemata samler du alle kundeoplysninger ét sted, herunder adresser med mulighed for tilføjelse af underadresser, kontaktpersoner samt notater og dokumenter på dine respektive kunder. Med clematas kundekartotek, får du det fulde overblik over dine kunder.

Time- og lønoversigt

Med få klik får du klaret lønregnskabet.

clemata optæller automatisk dine medarbejderes arbejdstimer og serverer dem let overskueligt for dig.

Udvid evt. med ’lønkørsel-modulet’ og upload de samlede arbejdstimer til Danløn eller Proløn. Så er lønnen klaret med få klik!


Notifikations-service

Aldrig mere behøver du skrive og tapetsere væggen med gule lapper for at huske hvilke opgaver, der er udført og hvilke, der mangler. Med Notifikationsservice får du alle informationer med angivelse af priser, tider og personale mv. for at få løst dine opgaver. - Helt automatisk.

Sprogversionering

Har du medarbejdere fra flere nationaliteter, er sprogbarrieren ofte en udfordring. Clemata sprogversionering er tilgængelig på dansk / engelsk og sikre at alle kan benytte clemata uden de fornødne danskkundskaber.

Sprogversionering er inkluderet i alle funktioner og moduler. Alle tekster, knapper mv. samt valg af dage og datoer bliver automatisk tilpasset.