en del af clecoconsult

cleco.dk er mødestedet for rengøringsbranchen. Her mødes folk og veksler erfaringer, indhenter ny viden, networker samt overvåger udbud.

Besøg cleco.dk og deltag i debatten

clebiz er et effektivt salgsværktøj til kalkulation, tilbudsberegning, kundehåndtering af tilbud, kontakter og salg til rengøringsbranchen.

Opret gratis konto

clemata er et system som hjælper dig med at håndtere; medarbejderplanlægning, opgaver, ferie/fravær, timeantal, kunder, løn m.m.

Book gratis demoChat med os

Åben chat

Alle hverdage kl. 9 til 12

Kig med, mens vi

Fjernstyrer

og taler i telefonen med dig.

Dowload til Mac eller Windows

Mail til os

support@clecoconsult.dk

Vi svarer indenfor 24 timer

Udvid værktøjskassen med moduler som passer til netop din virksomhed

clemata tilbyder mange udvidelser og moduler som gør at du nemt kan samle alle dine behov i en samlet løsning.

Webshop & Lagerstyring

Spar tid på lagerstyring og administration i forbindelse med materialeindkøb. Kombinér indkøb, lagerstyring og kundeadministration i clemata. Bestil varerne direkte til dine kunder via clemata og følg kundernes forbrug fra dit eget kontor.

Modulet koster 295 kr. pr. måned ekskl. moms.


Book-safe

Vær sikker på ikke at dobbeltbooke medarbejdere til flere opgaver på samme tid. Book-safe giver dig straks besked, hvis du ved et uheld kommer til at dobbeltbooke en medarbejder på flere opgaver inden for samme tidsrum.

Modulet koster 199 kr. pr. måned ekskl. moms.


Refusions-beregner

Med Refusionsberegneren slipper du for frustrationerne over at skulle bruge tid på at udregne refusioner til hver enkelt kunder i forbindelse med særlige dage. Refusionsberegneren foretager automatisk en nem og enkel kalkulation af dine kunders refusioner ved ferie, helligdage & lukkedage mv. 
Beregningen følger branchens udregningsmodeller ved refusioner.

Modulet koster 19 kr. pr. måned ekskl. moms.


Hotelstyring

Glem alt om tungt papirarbejde! Med clemata Hotelmodul registreres antallet af rengjorte værelse, ekstra opredninger, differencer, afrejserengøring, enkelt-/dobbeltværelse etc. præcist og effektivt. Skræddersy hotelmodulet så det passer til netop dine kunder og aftalepriser mm. Dermed sikres du nem dokumentation - samt hurtig og præcis fakturering.

Modulet koster 249 kr. pr. måned ekskl. moms.


Ledelsesstyring

Fordel kunder og medarbejdere imellem dine inspektører, så den enkelte inspektør får et komplet og præcist overblik over ’sine’ kunder, medarbejder og opgaver. Sideløbende kan driftschefen få det totale overblik over samtlige inspektørers kapacitet. Ligeledes opbygges der et personligt ’dashboard’ til den enkelte inspektør eller chef. Evt. omfordeling af arbejdsopgaver i tilfælde af sygdom og/eller fravær klares let og ubesværet.

Modulet koster 495 kr. pr. måned ekskl. moms.


Ansættelseskontrakter

Opret og bevar alle ansættelses- og tillægskontrakter, skriftlige dokumenter m.m. online i ’skyen’. Alle dokumenter underskrives online af den enkelte medarbejder og gemmes efterfølgende sikkert online, så de altid er tilgængelige for ledelsen – uanset hvor i verden den befinder sig.

Modulet koster 99 kr. pr. måned ekskl. moms.


Kvalitetsstyring

Komplet inspektørmodul. Opret besøgs- og kvalitetsrapporter, som du kan sende til godkendelse hos dine kunder via e-mail. Opret besøgskalendere for dine inspektører. Skræddersy kvalitetsrapporter. Byt besøgsdage. Opret spørgsmål til at øge dit mersalg - og meget, meget mere…

Modulet koster 249 kr. pr. måned ekskl. moms.


Lønkørsel

Lønkørsel med få klik. Automatisk og let overskuelig optælling af arbejdstimer - samt eksport.

clemata er kompatibelt med Danløn og Proløn. Lav løn på et øjeblik med clemata.

Modulet koster 99 kr. pr. måned ekskl. moms.